Таймер за обратно броене голям екран магнити Регулируема тишина проста операция превключване ефективно време червена светлина мигаща предупреждение дете саморе?

Таймер за обратно броене голям екран магнити Регулируема тишина проста операция превключване ефективно време червена светлина мигаща предупреждение дете саморегулиране обучение таймер за студенти

Налично
BGN 7.46
Продукти:

Той разполага с време дисплей, времето функция, голям екран дисплей, регулируем безшумен режим, с магнит, може да се адсорбира в хладилникаДължината на този продукт е 7 см, а ширината е 8 см. Дължината на този продукт е 7 см, а ширината е 8 см.Създаден, за да ви помогне да управлявате времето си по-добре и да направите обучението и живота си по-продуктивни, този таймер е подходящ и за красота, фитнес и печене timers.Описание : безспорно е, че е лесен за използване, защото продуктът е с приемането на минималистичен функция.Пакетът включва : стил а : 1 х таймер със стойка Б : 1 х таймер с основа безспорен, че е лесен за използване, защото продуктът е с приемането на минималистична функция. Този таймер може да се използва в проучване, варене на вино, готвене, среща и т. Той разполага с време дисплей, времето функция, голям екран дисплей, регулируем безшумен режим, с магнит, може да се адсорбира в хладилника.It изработен е от пластмасов материал. Създаден, за да ви помогне да управлявате времето си по-добре и да направите обучението и живота си по-продуктивни, този таймер е подходящ и за таймери за красота, фитнес и печене.

Характеристики на продукта

Свързани продукти