Таблетки за подобряване на коляното шик дизайн на точка не е податлив на алергии замръзнала текстура на ноктите очарователни съвети за маникюр jm-12роза червено лил?

Таблетки за подобряване на коляното шик дизайн на точка не е податлив на алергии замръзнала текстура на ноктите очарователни съвети за маникюр jm-12роза червено лилаво

Налично
BGN 13.86
Продукти:

Появата на драскотината : тези фалшиви нокти са изработени от качествен ABS материал, нетоксичен и безопасен, няма да причинят никакъв дискомфорт на пръста или ноктите ви, също така не навреди на ноктите или тялото ви, достатъчно издръжлив, за да посрещне вашия Дълго време на изкуството на ноктите от дълго време Средни приложими случаи, които могат да се използват в повечето случаи на закрито или на открито. Дизайн на шикозни точки на точката : Тези матови фалшиви нокти са проектирани в шикозни форми на дълги точки, идват с елегантни матови солидни цветове, привличащи очи и очарователни, можете също да ги подредите и подадете на необходимата дължина или форма за приспособяване Приятно изживяване на ноктите. отговарят на вашите нужди : Пакетът включва 20 комплекта допълнително дълга преса върху ноктите в 20 различни цвята, всеки комплект има 24 парчета в 12 различни размери, можете да изберете подходящ размер, за да пасне на ноктите ви по -добре, цветни опции са лесни за избор И отидете с различните си стилове на плат. Той е подходящ за начинаещи и опитни групи. Широки приложими случаи : Тези фалшиви корица на плътно покритие са удобни и могат да се прилагат при повечето на закрито или на открито, можете да използвате този комплект за „Направи си сам“ със семейства и приятели, или можете да приложите нашите лесни за отваряне фалшиви нокти в салони за нокти, подходящи за начинаещи и опитни групи. Удобно с помощта на стъпки : Лесен за работа, подаване и почистване на нокътя преди нанасяне, изберете правилните фалшиви нокти за всеки пръст; След това натиснете фалшивия пирон на нокътя за около 5 секунди; Накрая ноктите ви могат да бъдат по -естествени и шикозни.

Характеристики на продукта

Свързани продукти