Плач за отвор за маратонка самостоятелно адхезивни вътрешни пластири за обувки Антиабразивен стикер за ремонт на вамп за ремонт на бързо ремонтни обувки пръст по ?

Плач за отвор за маратонка самостоятелно адхезивни вътрешни пластири за обувки Антиабразивен стикер за ремонт на вамп за ремонт на бързо ремонтни обувки пръст по протектор

Налично
BGN 16.53
Продукти:

Той може бързо и ефективно да поправи износване на дупките от вътрешната страна и страните на маратонките, намалявайки триенето между фрикцията между петата и стъпалото Моля, разрешете грешки от 1-2 см поради ръчно измерване, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате. Откъснете подложната хартия на пластира, подравнете пластира за ремонт в повреденото положение, натиснете я с пръст и това е всичко. Всяка маратонка . Размер : Както е на снимката. Може да се нарязва, за да пасне на обувки с по -малки размери. Откъснете подложната хартия на пластира, подравнете пластира за ремонт в повреденото положение, натиснете я с пръст и това е всичко. Материалът е направен от висококачествена микрофибърна кожа, която е неплъзгаща се, устойчива на износване, водоустойчива и дишаща. Количество : единично/4бр/6бр. Цвят : бяло/черно/светло-сиво/тъмно-сиво/тъмно/синьо/тъмно кафяво. Материал : Кожен материал. Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента. Всяка маратонка . направени за маратонки и маратонки за предотвратяване на дупки и ремонт на петна, за да се предотвратят дупки в областта на пръста.

Характеристики на продукта

Свързани продукти