Комплект за маникюр Професионален Груминг комплект, ножица за педикюр Комплект за педикюр инструменти с луксозен калъф за пътуване за жени мъже Подаръци за дома и?

Комплект за маникюр Професионален Груминг комплект, ножица за педикюр Комплект за педикюр инструменти с луксозен калъф за пътуване за жени мъже Подаръци за дома или салона-в

Налично
BGN 9.06
Продукти:

Най-добър подарък за лична хигиена : професионален комплект за маникюр и педикюр великолепен кожен калъф, стилен и функционален добър за семейства и приятели, подаръчна кутия пакет за мъже съпруг, приятел, брат и страхотно момиче подарък идеален : маникюр, педикюр, оформяне на вежди, анти-акне, ексфолиране и т., само с един комплект и всичко направено. Висококачествена и професионална неръждаема стомана с двустранно покритие и длето за два пъти. Размерът е 11*7*1., Можете да поставите ноктите аксесоари комплекти инструменти във вашите модни чанти, леки и удобни, когато пътувате изобретателността на дизайна : ние се фокусираме върху дизайна на комплект маникюр в продължение на 10 години с цел осигуряване на най-доброто преживяване за вас. Живот след продажбата:ние предлагаме най-високо качество комплекти за маникюр и педикюр.Преносим комплект за маникюр за пътуване : професионалният Комплект за маникюр съдържа инструменти за ръце/ крака / грижи . Нещо повече, това е отлично качество и издръжлив материал, за да се гарантира дълъг живот. Многофункционалният комплект за маникюр за нокти отговаря на всичко, от което се нуждаете-това е невероятен подарък за вашето семейство или приятели. Уверете се, че сте 100% удовлетворени.Комплект за подстригване за мъже/жени : направихме тежки и неудобни организатори на грим история от миналото! Сгъваемият и ултра лек комплект за маникюр ще носи най-важното за вашия маникюр в добра организация, като заема минимално място в багажа ви.

Характеристики на продукта

Свързани продукти