Коледни лъкове, големи коледни бучки за опаковане на подаръци, коледна опаковка за опаковане на панделка за Xmas подарък, букет, кошница, бутилки и декорация на дърве?

Коледни лъкове, големи коледни бучки за опаковане на подаръци, коледна опаковка за опаковане на панделка за Xmas подарък, букет, кошница, бутилки и декорация на дървета, декор за опаковане на подаръци

Налично
BGN 5.86
Продукти:

Цветът може да съществува малка разлика поради различни дисплеи на екрана Обслужващ материал : Коледните декорации на дървесните топери са изработени от изгаряне, не лесни за счупване или деформация, с фина изработка и изискан външен вид. Ръчно измерване, моля, позволете леки грешки по размер. Широки приложения : Лъчките за коледно дърво са декорации за привличане на очи за спалня, хол, ресторант, хотел, бар, класна стая и кафене, идеални също за входна врата, гараж, прозорец, венец, гирлянда и коледно дърво.Характеристика : . Деликатни коледни подаръци : Можете да дадете топери на коледното дърво на Burlap на вашите роднини, членове на семейството, съученици или колеги като идеален подарък за декориране за Коледа, който ще изрази вашите желания и ще се грижи за укрепване на връзката ви. Материал : Главно Burlap. Червен цвят на фестивала : Тези топери на коледните дърво са проектирани в класическия и стилен червен цвят, пълен с топло и фестивално докосване, така че когато ги закачите в дома си, те ще направят вашия дом или стая, изпълнени с коледно докосване и радост., което ще създаде красива линия и бързо ще привлече вниманието на другите. Спецификации : .

Характеристики на продукта

Свързани продукти