Морски Костенурки подаръци-морска костенурка чаша с капак и слама-двойна стена вакуум неръждаема стомана Оз акварел океанска костенурка чаша, бутилка за вода, път?

Морски Костенурки подаръци-морска костенурка чаша с капак и слама-двойна стена вакуум неръждаема стомана Оз акварел океанска костенурка чаша, бутилка за вода, пътуване чаша за кафе-морска костенурка декор, аксесоари,

Налично
BGN 2.33
Продукти:

Опазване на околната среда : значението на любимата бутилка за вода ще ви накара да се влюбите в питейната вода и да намалите използването на пластмасови чаши за еднократна употреба, което има положително значение за опазването на околната среда, океаните и морския живот Бяла неръждаема стомана метална термична чаша за кафе.Костенурка приятелство подаръци, това е вашата костенурка чаша / костенурка пиене чаша, морска костенурка кафе чаша, костенурка чаша.Капацитет : 20 озоразмерен за лесно държане с една ръкаспециален дизайн, готически стил Фаза на Луната дизайнвакуум изолирана неръждаема стоманена чаша, Дръжте топло или дръжте студено за дълго време ръка измиване грижи се препоръчва да се защити купаекзличен подарък за любителите на Готика прибираща се слама, лесна за носене и почистванетрябва само да захванете двата края на сламата и внимателно да я издърпате, за да използвате Готически Фаза на Луната чаша нови модернизирани прибиращи се сламени Морски Костенурки подаръци : морските костенурки символизират изцеление, мъдрост, духовност, здраве и късмет. Тази тънка изолирана чаша се предлага с акрилен капак, устойчив на пръски, с гумено уплътнение и плъзгащ се прозорец за лесно отпиване. Сладък чаша с капак и слама : костенурка чаши подарък неща, също да бъде костенурка декорация/аксесоари. Тази вакуумна колба също така ще запази любимите ви напитки топли през зимата и ще запази хладно през лятото и ще подобри щастието от живота. Акварел цветно цвете : чаша за морска костенурка, концепция за защита на океана и морските костенурки.

Характеристики на продукта

Свързани продукти