Ополски чифт подови чорапи котка лапа мъхеста средно теле удебелена разтеглива поддържа топло мека зима термични жени вътрешен дом Чехли спални чорапи за ежеднев?

Ополски чифт подови чорапи котка лапа мъхеста средно теле удебелена разтеглива поддържа топло мека зима термични жени вътрешен дом Чехли спални чорапи за ежедневно носене

Налично
BGN 1.00
Продукти:

Изработена е от полиестерен материал Нашите чорапи са подходящи за много поводи, независимо от ежедневното облекло, офиса и дома. Нашите чорапи са подходящи за много поводи, независимо от ежедневното облекло, офиса и дома. Дължината на този продукт е 30 см, а ширината е 8 см.Моля, позволете малка разлика в размерите поради различното ръчно измерване. И тя може да бъде достатъчно дебела, за да вземе момент на вашите чехли, когато имате нужда. И тя може да бъде достатъчно дебела, за да вземе момент на вашите чехли, когато имате нужда. Умерената дебелина е приятна за носене по време на сън, което може да запази краката ви топли и да ви помогне да имате сладък сън. Умерената дебелина е приятна за носене по време на сън, което може да запази краката ви топли и да ви помогне да имате сладък сън.) Забележки : поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от снимките.Супер меката текстура, удебеленият дизайн и високата еластичност позволяват на този чорап да предложи несравнимо ниво на комфорт и ефективно да осигури добро запазване на топлината, за да ви позволи да се сбогувате с ледените крака. Дължината на този продукт е 30 см, а ширината е 8 см.Пакетът включва : 1 чифт подови чорапи чорапът, който има очарователен външен вид и фина изработка, може да бъде чудесен избор за подарък, за да даде на приятеля си изненада за студената зима.

Характеристики на продукта

Свързани продукти