Ли НБ магазин открит сняг купа чанта сняг купа за съхранение чанта голям капацитет къмпинг чанта Оксфорд плат Прибори за съхранение чанта, чанта за съхранение, зел?

Ли НБ магазин открит сняг купа чанта сняг купа за съхранение чанта голям капацитет къмпинг чанта Оксфорд плат Прибори за съхранение чанта, чанта за съхранение, зелен

Налично
BGN 7.99
Продукти:

Универсалност : чудесно за гнездене на плочи и купи, независимо от размера, в малки складови помещения и шкафове, кемпери, къмпинг, мобилни чекмеджета Многофункционална-Използвайте нашите красиви порцеланови чинии за съхранение на прибори за хранене, стъклени купи, съдове за готвене, играчки, съхранение, съхранение на хартия и др. Осигуряването на безопасни и надеждни продукти е от основно значение за нашия бизнес и ние стриктно ще се придържаме към всички съответни производствени стандарти. Използва се за чипове и драскотини. Внимателно обслужване : нашата цел е да поставим нашите клиенти в центъра на всичко, което правим, а нашият екип винаги е готов да слуша обратната връзка и предложенията на нашите клиенти и непрекъснато да подобрява нашите продукти и услуги въз основа на тяхната обратна връзка.Открит сняг купа чанта сняг купа за съхранение чанта голям капацитет къмпинг чанта Оксфорд плат Съдове за съхранение на Прибори за хранене чанта : Стифиращи Прибори организатор : купа организатор може да побере 4-7 Шера Купи. материал, твърда защита : Оксфорд плат материал, износване -, може да се използва за дълго време, не е лесно да се повреди. Безопасност и надеждност на продукта : безопасността и надеждността на продукта са много важни за репутацията на бизнеса. Удобен подарък за съхранение на протектор-поръчайте този подреждащ се контейнер за съхранение за себе си или като идея за подарък за приятел, който със сигурност ще ви спечели.

Характеристики на продукта

Свързани продукти