Скочи в забавна дървена къща рамка за легло, близнак в пълен размер рамка за легло за деца малки деца Grils момчета, игрална рамка за легло с ограда и покрив, рамка на п?

Скочи в забавна дървена къща рамка за легло, близнак в пълен размер рамка за легло за деца малки деца Grils момчета, игрална рамка за легло с ограда и покрив, рамка на платформата Kids Tent Bed Bed Bed Bed Frame,

Налично
BGN 121.06
Продукти:

Материал : шперплат+MDF+Pinewood. Чувство за сигурност. Трябва да приготвите кутии пружини или основи . Направете в забавно легло на платформата с покрив и ограда е уютна рамка за легло, специално проектирана за деца. Съвременният шик поглед към вашата спалня. Децата ще харесат тази очарователна рамка за легло за всеки уютен дом! Направо в забавна платформа леглото е специално направено за деца, не само има сладък външен вид, но има и полузатворена ограда, която защитава безопасността на децата. Оградите могат напълно да защитят безопасността на децата и да ви дадат спокойствие . Направете в забавна забавна рамка за легло също може да се удвои като полузатворена детска площадка, можете да създадете малка детска площадка за вашите деца, където те също могат да четат, учат и играят игри. Дайте на децата усещане за сигурност. Направо в забавна рамка за близнаци/пълно легло е направена от твърда бор за добавена стабилност и издръжливост. Тази креативна рамка за легло ще придружава децата за години напред!. Многофункционалната рамка за легло не само служи като удобна зона за спане, но и се удвоява като полузатворена детска площадка. 【Неограничен товар, носещ скок в забавна рамка на леглото】 Направете в забавна рамка за дърва за дърва няма поддръжка на летви, трябва да приготвите фондация за пролетни товари. Перфектен за семейства с братя и сестри, можете да споделяте матраци и да насърчавате свързването на братя и сестри. Полузатворената ограда ще запази децата в безопасност и също така ще осигури безопасна среда за сън за децата. Общи размери на двуетажното легло : 78. Цвят : Сиво / бяло / еспресо. Борова дървена рамка, която подобрява стабилността и издръжливостта на рамката на леглото. Размер : Twin / Full. (Матракът не е включен) Можете също да четете, разказвате истории и да играете игри с децата в леглото. Направете в забавление ви осигурява 18 месеца 100% безгрижно обслужване след продажбата, ако имате някакви въпроси, можете да се колебаете да се свържете с нас, нашето обслужване на клиенти ще реши проблема ви перфектно за вас в рамките на 12 часа.

Характеристики на продукта

Свързани продукти