Бутилка с вода SDJMA, бутилка с бутилка за инфузор на чай, бутилка с вода, пътуваща чаша с интелигентен LCD сензорен екран, поддържайте гореща или студена, преносим ваку?

Бутилка с вода SDJMA, бутилка с бутилка за инфузор на чай, бутилка с вода, пътуваща чаша с интелигентен LCD сензорен екран, поддържайте гореща или студена, преносим вакуум за пътуване с чай за пътуване,

Налично
BGN 9.06
Продукти:

Име на продукта : бутилка с изолация. подходящо за лесни пътувания, подходящо за спорт на открито, офис, плаж, училище, пикник, гореща йога, туризъм, къмпинг, колоездене, бягане, ходене, ходене, ходене Зала, фитнес и др. Нашите продукти поддържат течна изолация в продължение на 6 часа над 42 ° и 5 часа под 10 °. Премиум качество. Водна чаша със слама и капак. Капацитет : 500ml. Това е по -дълго от другите вакуумни бутилки . 1 PC изолационна бутилка бутилка с вода със слама.Интелигентна измерване на температурата на топлинната чаша 304 Температура от неръждаема стомана Интелигентна чаша творческа водна чаша преносима чаша чаша чаша. самообслужваща чаша за кафе. Не е нужно да използвате устата си, за да тествате температурата и да избягвате изгаряния. Стилно огледало, като докоснете LED екран, вътрешната температура на течността е лесна за разбиране. Материал : ABS неръждаема стомана. Вакуумът на чашата ще попречи на преноса на топлина.

Характеристики на продукта

Свързани продукти