Кошчета за съхранение на Сорбус Сорбус комплект Декоративни с подвижна тъканна подложка отворен дом Дé кофи и кошници за съхранение на метал за организиране на ра?

Кошчета за съхранение на Сорбус Сорбус комплект Декоративни с подвижна тъканна подложка отворен дом Дé кофи и кошници за съхранение на метал за организиране на рафтове, хол, баня, кухня

Налично
BGN 22.39
Продукти:

Мястото е чисто Осигурява стилно олекотено съхранение на стоки от първа необходимост в комплект с платнена подплата и дръжки за носене.Универсален за всеки space.In в хола, съхранявайте допълнителни одеяла или списания в по-голямата кошница или се забавлявайте, като държите играчките подредени в стаята за игри. За празници и специални поводи, кошници могат да бъдат пълни с асортимент от гурме закуски или спомени като крайната кошница подарък. Стекове / гнезда заедно, когато не се използват. СПЕЦИФИКАЦИИ на дизайна-Изработен от тел + канава подплата. Преносими / СТИФИРАЩИ се - повдигащи се странични дръжки за лесно транспортиране. Възможностите са безкрайни! КОШЧЕТА ЗА КОШНИЦИ С ТЕЛ (КОМПЛЕКТ ОТ 3). Лек, но издръжлив. Повдигнатите странични дръжки улесняват повдигането и пренасянето от хола до детската стая или рафта в килера. Лек, но издръжлив за носене и организиране около дома. В комплект с телена рамка и подвижна подплата, този комплект от три кошници се предлага в различни размери, за да отговаря на вашите нужди за съхранение.

Характеристики на продукта

Свързани продукти