Спално Бельо Премиум Дълбоко Джобно Спално Бельо-Хотел Лукс Двойно Пенирани Микрофибърни Чаршафи-Бръчки, Избледняване, Устойчиви На Петна-Хипоалергенни, Кралица-?

Спално Бельо Премиум Дълбоко Джобно Спално Бельо-Хотел Лукс Двойно Пенирани Микрофибърни Чаршафи-Бръчки, Избледняване, Устойчиви На Петна-Хипоалергенни, Кралица-Кала Грийн

Налично
BGN 15.99
Продукти:

Присъединете се към нашите хиляди доволни клиенти, които вече се радват на блажено преживяване за сън Събудете се за по-светло утре търсенето приключи! Кажете сбогом на неспокойните, потни нощи и въведете нова ера на спокоен, освежаващ сън. Дълбок джоб монтиран лист мерки и се побира матраци 14-16 инча дълбоко.So Хайде, изградете крепост от възглавници и се сгушете вътре с най-добрия си приятел. С над 40 години опит в текстилната индустрия, постоянно слушане на нуждите на нашите клиенти. И накрая, Насладете се на истински лукс на достъпна цена. Те са чудесни за използване с топери за матрак с мемори пяна или подложки за матрак! Разтеглив ластик по целия лист осигурява плътно, сигурно прилягане, което няма да се вози или да се движи в средата на нощта, оставайки гладко, плътно и без бръчки. Елегантни и живи : устойчиви на пилинг и закачане, нашите легла са удобни за домашни любимци и са направени да издържат. Изсушете на ниско и отстранете бързо. Нашата крайна цел е да задоволим всеки клиент, от момента, в който закупите нашите продукти, през целия му живот. Купувайте само най-доброто. Ти го заслужаваш! Сгушете се между нашите копринени меки легла за сън, толкова възвишени, че ще се чудите дали сънувате! Дълбоки Джобни чаршафи : дълбоките Джобни чаршафи пасват на дълбоки Джобни 14-инчови и 16-инчови матраци. Също така се предлага в двойни, двойни, пълни и Кинг размери. Калъфки за възглавници мярка . Нашата страхотна селекция от живи цветове няма да избледнее след измиване, а класическата ивица детайл е красив, елегантен начин да обновите вашата спалня. Нашата цел # 1 е да ви предоставим несравнимо обслужване на клиентите и ние сме щастливи само ако нашите клиенти са щастливи! Пазарувайте с увереност, защото без значение какво, ние ще ви покрием. Ние сме посветени на изкуството и науката за създаване на изключителна среда за сън. Луксозен комплект спални чаршафи с размер кралица 4 части : включва 1 дълбок джоб, монтиран лист, 1 плосък лист и 2 калъфки за възглавници. Ние разбираме, че удобното легло е изключително важно за спокойния нощен сън. Машинно пране в студена вода.Нестл спално бельо е силно ангажиран със своите клиенти, ние заставаме зад нашия продукт и клиенти. Мерки с плосък лист .Леки, дишащи и хладни на допир, нашите мечтателни, меки легла ще създадат незабравимо преживяване за сън!Надстройването на вашата спалня никога не е било толкова лесно и достъпно! Лесна употреба И Грижа За разлика от други монтирани листове, нашите листове са еластични по целия лист за сигурно прилягане, което няма да се измести, докато спите!Няма нужда от дръжки за листове или допълнителни ъглови ремъци, защото нашите чаршафи ще останат сигурни през цялата нощ, което ви позволява да спите по-спокойно машинно пране на спално бельо е сбъдната мечта за страдащите от алергии, което ви позволява да запазите спалното бельо без прах, акари, домашни любимци и други allergens.

Характеристики на продукта

Свързани продукти